Hypnose - Nårhh er det bare det!

Hypnose - Nårhh er det bare det!

Hypnose - Nårhh er det bare det!

Underviser: Pernille J. F. Struer. Hypnose - Nårhh er det bare det! Og ja Hypnose ER en meget enkel og simpel metode til at skabe ekstraordinært gode resultater.


Samtidigt er det en langt mere tryg, enkel og lige til teknik, end underholdningsbranchen ynder at fremstiller den

Hypnose er faktisk så hverdags almindeligt at vi alle går ind og ud af hypnose mange gange på en dag. Når du f.eks har fået et blåt mærke i løbet af dagen, uden at vide hvordan du har fået det. Skyldes det, at du har haft din opmærksomhed og din koncentration fokuseret på noget andet, der har optaget dig så meget, at det kan betegnes som en trance tilstand. Altså nøjagtigt den samme tilstand du befinder dig i under hypnose.

Med hypnose, kan du aktivt træne dit sind til lettere at opnå de mål du måske længe har haft. Du har med stor sandsynlighed hidtil kun brugt dit bevidste sind til at opnå din forandring. Og da dit bevidste sind er en meget lille del af dit sind, kan det være en ret så krævende opgave. Dit underbevidste sind har lang mere kapacitet, så ved både at bruge dit bevidste og dit underbevidste sinds evne til forandring, booster du virkelig dit sinds mulighed for at opnå succes.

Kom og hør mere om hvad hypnose og det hypnotiske sprog kan gøre for dig. Alle der ønsker det, kan lære at hypnotisere sig selv og gøre brug af det underbevidstes potente styrker, når det gælder forandringer.

Foredraget slutter af med guidet fælles hypnose.
Hold: 211-903.