Astrologi som personlig udviklings værktøj

Astrologi som personlig udviklings værktøj

Astrologi som personlig udviklings værktøj

Underviser: Mannah Guldager. Tror du på astrologi? Egentlig et helt overflødigt spørgsmål, når vi erfarer at stjernetegn og tolkninger passer på os.


Tvillingen der ikke selv synes han passer i nogen kategori, kan udmatte et selskab med sine mange spørgsmål, og tyren der ikke kan forholde sig til abstraktionen af himmelrummet, holder gerne fast i sine jobs i årtier. Men hvad nu, når de klassiske stjernetegns beskrivelser ikke passer på en person? Løven der bestemt ikke har lyst til at blive set, og fisken der på ingen måde er spirituel?

På denne aften kan du møde astrolog Mannah Guldager. Her vil hun forklare hvordan dit månetegn er af høj betydning - og hvordan din "pluto-generation" også er det. Dit stjernetegn er ifølge denne forståelse netop det, du er her for at lære mere om. Du vil introduceres til hvordan astrologi kan anvendes terapeutisk. Hvis Mannah må bruge dit horoskop undervejs, bedes du skrive: din fødselsdag, år, tidspunkt og sted. Mannah vil ikke udlevere noget pinligt om dig, men ridse dine overordnede karaktertræk og sjælstemaer op

Du kan eventuelt følge med på:

facebook.com/terapeutiskastrologi hvis du vil have en forsmag på indholdet.
Hold: 211-913.