Sct. Jørgens Jazzklubs JAZZ DAYS i Musikstalden

Sct. Jørgens Jazzklubs JAZZ DAYS i Musikstalden

Sct. Jørgens Jazzklubs JAZZ DAYS i Musikstalden

Blå Mandag Jazzband indleder koncerten med en swingende jazz, de efterfølges af Jazzkompagniet kl. ca. 16:00 og i pausen underholder Lamarotte Jazzband fra Holland.


B

Kl. 12-19 foregår Jazz Days i Musikstalden på Grønnegades Kaserne. Blå Mandag Jazzband indleder med et repertoire af glad træskojazz, og i pausen derefter fortsætter Lamarotte Jazzband løjerne fra fredag.

Indimellem er der servering af bestilte 3 stk. smørrebrød. Maden bestilles og betales på forhånd senest 9. juni via hjemmesiden. Alle, der har bestilt mad, er sikret en plads i Musikstalden, øvrige gæster vil blive lukket ind i det omfang, der er pladser til rådighed. Medlemmer har gratis entre, øvrige gæster 200 kr.

Jazzkompagniet overtager scenen kl. ca. 16. Bandets leder gennemmange år, Smitti, trækker sig tilbage, og Jazzkompagniet stiller op i den stærkeste sammensætning for at levere en forrygende afskedskoncert, der forventes at afslutte ca. kl. 19.

Jazz Days henvender sig til byens borgere, og vi i Sct. Jørgens Jazzklub glæder os til at fejre klubbens 10 års jubilæum og ser frem til et velbesøgt Axeltorv og Musikstald. Flere af byens butikker og øvrige sponsorer indgår i samarbejdet om Jazz Days.

Be Happy and Keep on Smiling.

Læs mere på hjemmesiden om covid foranstaltninger m.v.