Børneforestilling: Det levende billede

Ingen ved hvor det ender, når Ramus Bregnhøi med sin finurlige tegnekunst begynder en fabulerende fortælling og illustrerer i en susende fart live for øjnene af det fremmødte publikum.


Søndag den 13. juni inviterer Holmegaard Værk til børneforestillingen 'det levende billede' sammen med tegner, Rasmus Bregnhøi, og saxofonist, Thomas Agergaard, og keybordspiller, Simon Toldam.

Ingen ved hvor det ender, når Ramus Bregnhøi med sin finurlige tegnekunst begynder en fabulerende fortælling og illustrerer i en susende fart live for øjnene af det fremmødte publikum. Her - i et skabende fællesskab mellem børn og voksne - vokser en historie frem med idéer fra publikum, mens tonerne af Agergaards hyl og båt og Toldams klimpren og klapren, skaber et lydbillede, der danner stemningsunderlag for den spirende fortælling.

Rasmus Bregnhøi er især kendt som illustrator til den omfattende børnebogsserie om 'Hunden Ib', der også kan ses som tegneserie på DR Ramasjang. Derudover er han også billedkunstner, og har været bladtegner på Information og Berlignske ligesom, at han også har udsmykket Danmarks Akvarium og Gentofte Børnebibliotek med hans fantastiske illustrationer.

Legekammeraterne Thomas Agergaard og Simon Toldam er nogle af den danske jazzscenes ypperligste og travleste musikere. Blandt andet har Agergaard gennem tiden arbejdet sammen med prominente folk som Thomas Blachmann og Kathrine Winding, mens Toldam har modtaget fire danske jazzgrammies og modtaget prisen som årets festivalkomponist ved Københavns Jazzfestival.

Sammen har trioen spillet over 100 koncerter, og har blandt andet været en del af Levende Musik i Skolen.

Praktisk info
Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark.
Spillested: Foredragssalen, 1. sal (op ad trappen ved på den anden side af indgangen)
Dato og tid: 13. juni 2021, 13.30 - 14.15
Døre: 13.00 - 13.20
Voksenbillet ex. museumsentré: 95 kr.
Voksenbillet inkl. museumsentré: 150 kr. (museumsentré kan benyttes både før og efter arrangementet)
Børnebillet (u/18 år): 45 kr. (museumsentré inkluderet)

Unummererede pladser efter først-til-mølle-princippet. Du kan blive bedt om at fremvise ID ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.