Rundvisning: Kähler-kander

Rundvisning: Kähler-kander

Rundvisning: Kähler-kander

Til denne rundvisning vil du sammen med faglig leder på Holmegaard Værk, Mette Bielefeldt Bruun, komme helt tæt på nogle af de mange kander, som er produceret for Kähler.


Kom på rundvisning i Kähler-keramikkens fantastiske univers, når Holmegaard Værk inviterer indenfor i nordens største Kähler-samling.

Til denne rundvisning vil du sammen med faglig leder på Holmegaard Værk, Mette Bielefeldt Bruun, komme helt tæt på nogle af de mange kander, som er produceret for Kähler. Hør blandt andet historien om tepotten fra Margueritte-stellet, som blev produceret og solgt til stormagasinet Magasin du Nord og blive klogere på Nils Kählers uglaserede tepotter.

Efter rundvisningen vil det være muligt at runde oplevelsen af til en kop kaffe museets 'Café Kähler', mens du nyder synet af den imponerende Kähler-samling på den anden side af caféens glasvæg.

Prisen inkluderer rundvisning og efterfølgende adgang til Holmegaard Værk - kaffe er ikke inkluderet. Vil du ind på museet inden rundvisningen starter, skal der betales særskilt museumsentré.