Mød forfatter Camilla Wandahl

Mød forfatter Camilla Wandahl

Mød forfatter Camilla Wandahl

Sørøvere, vindulve og venskaber. Et forfatteroplæg for de 7-12 årige der booster deres læselyst!.


Kom og mød forfatter Camilla Wandahl til et spændende oplæg om hendes forfatterskab og alle de ting der inspirerer hende til at skrive.

Børnene bliver med det samme fanget ind af fortællingen om den første Wandahl, der var sørøver og gik i land i Søndejylland. Wandahl var Camillas forfader og gav hende inspirationen til at skrive sørøverserien "Søstre på De Syv Have".

Både drenge og piger rødmer og griner, når det handler om pinlige løjer fra serien "Alt om at være pige" - fx når to hunde pludselig parrer sig - i 14,5 minut!

Siden Camilla Wandahls debut i 2009 har hun skrevet mere end 40 bøger til børn og unge, så der bliver masser af spændende bøger at høre om. Hun er især kendt for serierne "Veninder for altid", "Søstre på De Syv Have", "Alt om at være pige", "De sidste vindulve" og "Havets tåre". Hendes seneste bog "Øglejægerne" kan læses fra ca. 11 år.

Efter Camilla Wandahls oplæg er der tid til spørgsmål - og mulighed for at vinde en bog!

Forfatteroplægget er for de 7-12 årige og deres voksne. Både børn og voksne skal købe billet. Det koster kr. 20,- at deltage.

Camilla Wandahls oplæg er en lille forsmag på den forfatter-workshop de 9-12 årige kan melde sig til med hende d. 28.29.30. juni på Næstved Bibliotek. Klik her for at læse mere.