Skriveworkshop med Camilla Wandahl

Skriveworkshop med Camilla Wandahl

Skriveworkshop med Camilla Wandahl

Er du mellem 9-12 år og bor i Næstved Kommune, så kan du deltage i en tre dages skriveworkshop med børnebogsforfatter, Camilla Wandahl, på Næstved Bibliotek.


Er du vild med fantasy, tegneserier eller sjove bøger? Syder og bobler det med gode historier inde i dit hoved? Og vil du gerne bruge tre dage af din sommerferie på at skrive dine egne historier? Så har du chancen nu!
Forfatter Camilla Wandahl er underviser på workshoppen, hvor I skriver, digter, tegner og hygger jer. Der bliver tid til at tale om, hvordan gode historier bygges op og hvordan man skriver en stærk person frem. Og naturligvis også til at snakke om gode læseoplevelser.

Når de tre dage er gået, vil du have starten til en masse historier, som du selv kan gå hjem og skrive videre på.

Drenge og piger i alderen 9-12 år, som bor i Næstved Kommune, er velkomne til skriveworkshoppen - uanset om du tit skriver dine egne historier derhjemme, eller du bare synes, at det kunne være sjovt at prøve din skrivelyst af.

Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe frokost hver dag til skriveworkshoppen. Har du en bærbar pc, som du er fortrolig med, må du også meget gerne tage den med.

Workshoppen varer fra kl. 10.00-14.00 alle tre dage.

Hvis du har lyst til at møde Camilla Wandahl og høre om hvordan hun arbejder som forfatter allerede inden skriveworkshoppen, kan du melde dig til forfatteroplægget med hende på Næstved Bibliotek lørdag d. 19. juni.