Menstrup Revyen 2021

Menstrup Revyen 2021

Menstrup Revyen 2021

Ovenpå forårets og sommerens nedlukninger er vi utroligt stolte over igen at kunne slå dørene op for efterårets revy på Menstrup Kro.


Menstrup Revyen har etableret sig som Sydvestsjællands største revy, og igen i år leveres der et show med store musikalske opleveler.

På scenen byder vi igen i år på en optimal blanding af nye talenter og rutinerede kræfter. Menstrup Revyen er blevet synonym med den erfarne entertainer Jesper Søgaard, der nu på syvende år står i midten af holdet som revyens ankermand, medvirkende og kunstneriske leder. Jeff Schjrlund er tilbage, Jeff fik sin professionelle debut i Menstrup Revyen i 2019. siden er han blevet hentet til både revyperler og Sønderborg Revyen. Musicalsanger og skuespiller Cecilie Tiim er dette års revydebutant. Med sin store musikalske erfaring fra forestillinger på Fredercia Teater, er hun et stærkt kort for revyen.Næstveds egen Tina Nedergaard, der i de sidste 10 år har lavet Næstved Revy, er revyens unge håb det er første gang Tina bytter scene og bliver Professionel .Sidste mand er en af Danmarks mest etablerede og kendte revynavne, Thomas Mørk, der for anden gang står på scenen i Menstrup Revyen. Thomas blev landskendt sammen med Niels Olsen i duoen Cirkus Montebello og har siden betrådt stort set alle danske revyscener, senest med stor succes i Odense Sommerrevy.

Med Menstrup Revy 2021 - "EN FOR ALLE" byder Menstrup Kro på en hyggelig aften i godt selskab med kroens skønne betjening, treretters menu, underholdning og dans.