Koncert og whiskey med americana/country sanger Nathan Kalish

Koncert og whiskey med americana/country sanger Nathan Kalish

Koncert og whiskey med americana/country sanger Nathan Kalish

Få varmen på Fensmark Bibliotek, når vi inviterer indenfor i efterårsmørket til live musik og lidt til ganen - måske endda en lille whiskey-sjus.


Onsdag den 20. oktober får vi besøg af americana/country musiker Nathan Kalish, der kommer hertil hele vejen fra Michigan, USA. Nathan har gennem de seneste par årtier spillet flere end 200 shows årligt på tværs af samtlige landegrænser. Nathans omrejsende livsstil har været med til at præge hans lyd, der af flere musikmagasiner er blevet beskrevet som en blanding af americana, 50'er rockabilly og outlaw country.

Hvis du i forvejen er til musikere såsom Merle Haggard, John Prine og Gram Parsons, så er dette arrangement lige noget for dig! Og hvis du blot er nysgerrig og synes, at det lyder som et spændende arrangement, er du naturligvis også meget velkommen.

Aften vil byde på live musik, og løbende vil Nathan fortælle historier fra landevejen og om den amerikanske musiktradition.

Rolling Stone Magazine har placeret Nathan på deres officielle "10 New Country Artists You Need to Know"-liste. Kom og hør hvorfor på Fensmark Bibliotek.