Juleklip med Shane Brox

Kom til juleklip på Holmegaard Værk, når klippe-klistre-kongen Shane Brox bevæbner sig med limpistol og saks og skyder om sig med inspiration til hjemmelavet julepynt i museets kreative værksted.


Til denne hyggelige jule-klippe-klistre-dag vil Shane Brox vise, hvordan mælkekartoner, æggebakker, piberensere, pap, papir og dimser kan blive forvandlet til fantasifulde julefigurer og flotte ophæng, hvis bare man ser på det med nye øjne. Hele omdrejningspunktet for Shane er nemlig kreativitet, aktivitet og bæredygtighed - forstået på den måde, at vi skal genbruge, hvad vi har i husholdningen og lave nye universer ud af det. Derfor opfordrer han også alle deltagende gæster til selv at medbringe gamle sager og andet genbrug, i måtte have i gemmerne, som vi sammen kan skabe overraskende og fantastiske resultater ud af.

Lav for eksempel en hel nissefamilie af køkkenruller, byg en sneklædt juleby i genbrugspap eller lav årets ophæng af papirrester - ja, kun fantasien sætter grænser for julens skønne stemningsspredere.

Foto: Kamilla Bryndum.

Praktisk info
Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Sted: Keramik-atelieret
Dato og tidspunkt: 27. november, 11.00 - 14.00
Pris: Alm. museumsentré (børn og unge under 18 år kommer GRATIS ind - når i besøger Holmegaard Værk som familie, er det kun de voksne, der skal købe billet)

Museet stiller redskaber og materialer til rådighed, men opfordrer - i Shanes ånd - også alle deltagende gæster til selv at medbringe gammel julepynt og andet genbrug i måtte have i gemmerne. Det kan være alt fra kogler, køkkenruller og mælkekartoner til pap, papir og propper.

Juleklip med Shane Brox vil være et åbent værksted, hvor man som museumsgæst frit kan komme og gå. Vi garanterer ikke, at der er ledige pladser på alle tidspunkter, men til gengæld garanterer vi, at museet byder på masser af stemningsmættede stunder for hele familien til at få en eventuel ventetid til at gå med.

Restaurant Holmegaard - så er der jul på menuen!
Husk at i på samme dag som juleklip med Shane Brox kan bestille bord på Restaurant Holmegaard, der ligger placeret i det tidligere bryghus og gamle smedje blot et stenkast fra museet og oser af historie. Restauranten er kendt for sin frokostmenu bestående af lækre smørrebrødsanretninger, men disker i anledning af julen også op med en helt særlig julemenu.

Læs mere på: www.museerne.dk/holmegaard-vaerk/restaurant/.