Podcast Lounge med prisbelønnet podcast

Podcast Lounge med prisbelønnet podcast

Podcast Lounge med prisbelønnet podcast

Til den første omgang Podcast Lounge i 2022 skal vi høre den prisbelønnede podcast 'Rosas Reality Radio'.


Næstved Bibliotek og Næstved by People løfter sløret for det nye års første Podcast Lounge! Vi lægger ud med en podcast, der ikke bare eksperimenterer med podcast-formatet, men som også i 2020 vandt Prix Radio-prisen (Danmarks officielle radiopriser) i kategorien 'Årets nyskabelse'. Der er tale om podcasten 'Rosas Reality Radio'.

Vi vil sammen lytte til et afsnit af podcastet 'Rosas Reality Radio', der handler om kunstneres vilkår i Danmark med udgangspunkt i billedkunstner og radiodokumentarist Rosa Marie Frangs egne oplevelser i kunstbranchen og i livet - på godt og ondt.

Efter fælles gennemlytning starter vi en afslappet og uhøjtidelig snak om podcasten, samfundet, kunstens rolle heri, andre medier med samme emne og hvad der ellers falder os ind. Bagefter slutter vi seancen af med at præsentere tre anbefalinger af bøger, film, tegneserieromaner, dokumentarer og lignende, som man garanteret vil kunne lide, hvis man var interesseret i podcastets emne.

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere. Det er gratis at deltage.