Den franske forbindelse // 29.06

Den franske forbindelse // 29.06

Den franske forbindelse // 29.06

Kom helt tæt på forbindelsen mellem Kähler og Picasso, når museumsinspektør, Joachim Allouche, i anledning af Holmegaard Værks aktuelle særudstilling "Picasso en hyldest til livet", tager dig på en mental rejse til Frankrig og fortæller om, hvordan lande.


Kom helt tæt på forbindelsen mellem Kähler og Picasso, når museumsinspektør, Joachim Allouche, i anledning af Holmegaard Værks aktuelle særudstilling "Picasso en hyldest til livet", tager dig på en mental rejse til Frankrig og fortæller om, hvordan landet forbinder de to designmastodonter på en helt særlig måde.

Undervejs vil du blandt andet komme en tur i særudstillingen "Picasso - en hyldest til keramikken", hvor du vil blive præsenteret for udvalgte værker af Picasso samt lægge vejen forbi Kähler-samlingen, hvor nogle af keramikdynastiets vigtigste keramiske værker står udstillet og på denne måde blive klogere på, hvordan en helt særlig fransk forbindelse bliver katalysator for forskellige indgangsvinkler til keramikken.

Praktisk info
Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Mødested: Foran sofaen i foyeren
Dato: 29. juni 2022
Tidspunkt: 15.30 - 16.30
Pris: 50 kr. + alm. museumsentré (kan købes i forsalg eller i døren på dagen)

Museumsentréen kan anvendes hele dagen på Holmegaard Værk inden for museets almindelige åbningstid.

Der er et begrænset antal pladser til omvisningen. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine billetter i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.