Et glasbarns fortællinger // 03.08

Et glasbarns fortællinger // 03.08

Et glasbarns fortællinger // 03.08

Tag på en rejse tilbage til en svunden tid i erindringernes paradis, når glasbarn, Yvonne Christensen, tager dig på tur i den gamle glasby, hvor hun voksede op som barn.


Tag med glasbarnet, Yvonne Christensen, på tur, når hun giver en helt særlig guidet tur i den forunderlige glasby, hun som barn voksede op i, og som i dag ligger som en blød rand rundt om Holmegaard Værk.

Undervejs vil du høre hendes erindringer fra en svunden tid, når hun øser ud af sine mange fantastiske fortællinger om livet som glasbarn og datter af en glasarbejder. Hør blandt andet om glasboligernes beboere og hierakiet i byen, om søndagsudflugterne til Holmegaard Mose, om den ikoniske glaskro, om det rige foreningsliv og om hvad man legede som glasbarn.

Alt sammen pakket ind i forunderlige og finurlige anekdoter og erindringer, som kun et vaskeægte glasbarn kan fortælle dem.

Praktisk info
Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Mødested: Foran sofaen i foyeren
Dato: 03. august 2022
Tidspunkt: 15.30 - 16.30
Pris: 50 kr. + alm. museumsentré (kan købes i forsalg eller i døren på dagen)

Museumsentréen kan anvendes hele dagen på Holmegaard Værk inden for museets almindelige åbningstid.

Der er et begrænset antal pladser til omvisningen. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine billetter i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.