I hænderne på Hebsgaard

Kom helt tæt på manden bag de mange fantastiske glasværket i Hebsgaard-hallen når glasmester, Per Steen Hebsgaard, giver en guidet tur rundt i sine vidunderlige kunstværker.


Kom med en tur i glasmesterens værksted, når Holmegaard Værk tilbyder en unik og fortryllende tur med manden bag de mange fantastiske værker i museets ikoniske Hebsgaard-hal, Per Steen Hebsgaard.

Undervejs på rundvisningen kommer på en mental tur i Per Steen Hebsgaards fabelagtige værksted, når han øser ud af sin fantastiske viden om glasmaterialets muligheder og begrænsninger. Du vil desuden få en introduktion til udvalgte værker samt høre mere om processen i tilblivelsen af et glasværk - fra kunstnerisk idé til produktion.

Per Steen Hebsgaard er udannet glarmester med bronzemedalje (1967), har opnået kunsthåndværker-prøvens sølvmedalje (1975), tilkendt Thorvald Bindesbøll-medaljen (2009) og er gæsteprofessor på Stockholms Kunsthøjskole samt på Københavns Kunstakademi. Han er desuden udnævnt til ridder af Dannebrogsordenen i 2019.

Praktisk info
Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Mødested: Foran sofaen i foyeren
Dato: 17. august 2022
Tidspunkt: 15.30 - 16.30
Pris: 50 kr. + alm. museumsentré (kan købes i forsalg eller i døren på dagen)

Museumsentréen kan anvendes hele dagen på Holmegaard Værk inden for museets almindelige åbningstid.

Der er et begrænset antal pladser til omvisningen. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber dine billetter i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.