Dansk Rakkerpak

Dansk Rakkerpak

Dansk Rakkerpak & Faster Cool blev egnsteater i Næstved Kommune d 1. januar 2017 og flyttede ind på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstveds bymidte. Teatret har sideløbende med sine aktiviteter i Næstved en omfattende turnévirksomhed i ind- og udland.

På Kulturcenteret har vi kontor, værksted og teatersal, hvor vi både laver kulturelle aktiviteter og producerer forestillinger.

Niels Peter Kløft og Niels Grønne dannede Dansk Rakkerpak i 1994, men de har arbejdet sammen lige siden de mødtes på The Commedia School i København i 1983.

Gennem årene har Dansk Rakkerpak udviklet en komisk, fysisk nonverbal spillestil - en universel kommunikationsform, hvor publikum uanset alder, intellekt, sprog og nationalitet kan mødes og le og græde af de samme ting.

Dansk Rakkerpaks forestillinger tager ofte udgangspunkt i kontroversielle emner!

Med vores timede, handlingsmættede og klichéfyldte spillestil kan vi sætte enhver problematik i humoristisk relief. Uden at miste alvoren.

Udover de "traditionelle" teaterforestillinger har Dansk Rakkerpak specialiseret sig i at skabe happenings og mobile events, der kan bevæge sig gennem en gågade, over et torv, eller rundt i et boligområde og dermed ses og nydes af rigtigt mange.

Kortvisning

Se også